image
Despre cel mai bun parc auto pentru vânzare și schimb de mașini din Chișinău.

Despre noi!

Bine ați venit pe site-ul companiei de vânzări Cipauto. Aici veți găsi mașina perfectă pentru nevoile dumneavoastră de transport. Suntem liderul companiilor de vânzări auto din Moldova. Misiunea noastră este de a face procesul de cumpărare a mașinilor simplu, ușor și transparent pentru toată lumea!

Avem mulți ani de experiență în industria auto, așa că știm ce face o mașină calitativă și confortabilă. Profesioniștii noștri vă vor găsi mașina perfectă, care se potrivește nevoilor dumneavoastră!

Ofertele noastre speciale

Vânzarea de mașini în leasing cu o schemă simplificată. Procurarea unei mașini în rate prin intermediul nostru este foarte ușoară. Vă garantăm că veți ajunge rapid la volanul mașinii pe care o doriți. Deoarece am stabilit parteneriate solide cu bănci de prestigiu, vă putem oferi opțiuni atractive de leasing cu planuri de plată flexibile. Vânzarea unei mașini prin intermediul unei companii de leasing nu a fost niciodată atât de profitabilă și de ușoară!

Doriți să treceți la un model mai nou, dar nu aveți suficienți bani? Serviciul nostru de schimb de mașini vă permite să vă schimbați mașina veche cu una mai nouă. Spuneți la revedere problemelor legate de vânzarea privată a mașinii dumneavoastră, deoarece oferim condiții de schimb avantajoase!

Comparație de Prețuri Minime pentru Mașini

Comparați prețurile minime pentru mașini de diferite mărci. Tabela noastră oferă informații despre costurile minime ale mașinilor de la producători populare, inclusiv Audi, BMW, Hyundai, Renault și Opel. Aceste prețuri pot varia în funcție de model și dotări, dar oferă o imagine generală a disponibilității diferitelor mărci de mașini. Dacă luați în considerare achiziționarea unei mașini noi, această comparație vă poate ajuta să luați o decizie informată cu privire la marca și intervalul de prețuri care se potrivesc nevoilor și bugetului dvs.

Marcă AutoPreț Minim (de la)
Audi15 000 €
BMW10 000 €
Hyundai15 000 €
Renault6 000 €
Opel6 000 €

De ce este firma de vânzări Cipauto cea mai avantajoasă din Moldova?

Acordăm prioritate calității și inspectăm minuțios fiecare mașină din catalogul nostru de automobile pentru a ne asigura că îndeplinește standardele noastre exigente. De la modelele de lux la opțiunile cu buget redus, selecția noastră diversă vă va permite să găsiți mașina perfectă care să se potrivească stilului de viață și nevoilor dumneavoastră.

Personalul nostru prietenos și bine informat vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta, răspunzând la orice întrebare pe care o aveți. Ne puteți contacta la:

068200702

Prin e-mail: sales.cipauto@gmail.com

Vă mulțumim că ați ales Cipauto Car Sales ca partener de încredere în vânzarea de mașini. Suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm în alegerea unei mașini de calitate!

icon icon icon icon