image
Trade-In Auto - Schimbă mașina veche pe una nouă!
Mașina dorită direct de la partenerii
CipAuto de încredere din Europa

Schimbul și vânzarea de mașini

Bine ați venit pe site-ul Cipauto! Avem plăcerea de a vă prezenta serviciul nostru special de schimb. Trade-in este schimbul și vânzarea unei mașini cu posibilitatea de a cumpăra un vehicul nou. Urcă la volanul mașinii tale de vis, schimbând mașina ta veche cu un model nou din parcul nostru! Site-ul nostru este conceput pentru a vă oferi un proces de selecție a mașinilor fără probleme și fără complicații, care vă va permite să vă bucurați mai ușor ca niciodată de conducerea unor mașini noi.

O scurtă explicație a conceptului Trade-In

Schimbul de mașini vă permite să vă schimbați mașina actuală cu o mașină bine întreținută din gama noastră extinsă. În loc să vă confruntați cu complexitatea vânzării particulare a mașinii dvs., puteți să ne încredințați nouă evaluarea și procesul de schimb auto. Prețuim timpul dumneavoastră și ne străduim să facem din procesul de cumpărare a mașinii o experiență plăcută.

Puteți găsi informații mai detaliate despre programul Trade In în articolul special dedicat Trade-in - ce este?– unde am povestit toate avantajele și dezavantajele procedurii de vânzare și schimb de mașină.

De ce ar trebui să ne ocupăm noi de vânzarea și schimbul autoturismului dumneavoastră?

Înlocuirea unei mașini vechi oferă o mulțime de avantaje. În primul rând, vă scutește de stresul și efortul de a vinde pe cont propriu. În plus, costul mașinii noi va fi redus semnificativ de valoarea mașinii vechi. Vânzarea și schimbul unei mașini cu noi vă va ajuta să experimentați mai repede puterea unei mașini noi.

Cum funcționează serviciul nostru Trade-in?

Schimbul și vânzarea unei mașini la Cipauto este un proces ușor. Pentru a achiziționa o mașină nouă la un preț redus, trebuie să parcurgeți următorii pași:

  1. Completarea formularului de pe site. 

Pentru a schimba o mașină, faceți clic pe butonul "Trade-in" din partea dreaptă sus a ecranului sau, dacă folosiți un telefon, în partea de jos a ecranului. Vi se va afișa un formular în care trebuie să introduceți următoarele date despre mașină:

  • Modelul mașinii.
  • Anul de fabricație al mașinii.
  • Tipul de motor, cutie de viteze.
  • Caracteristicile motorului.
  1. Evaluarea vehiculului.

Atunci când vă aduceți mașina veche la reprezentanța noastră, experții noștri în evaluare vor efectua o inspecție a autovehiculului dumneavoastră. Folosim un proces de evaluare corect și transparent pentru a ne asigura că obțineți cea mai bună valoare atunci când vă schimbați și vă vindeți mașina.

  1. Selecție de mașini noi.

După ce am evaluat mașina dvs., este timpul pentru cea mai interesantă parte - alegerea unei mașini noi! Experții noștri vor fi bucuroși să vă ajute să găsiți mașina perfectă care să se potrivească preferințelor și nevoilor dumneavoastră.

  1. Finalizarea schimbului.

La etapa finală, furnizați toate documentele pentru mașină Informații despre proprietatea mașinii: dacă este achitată integral sau se află încă în perioada de leasing/credit, dacă este înregistrată pe numele unei persoane fizice sau al unei persoane juridice etc.

De ce să vinzi și să schimbi o mașină cu Cipauto - este cel mai bun mod de a cumpăra o mașină în Chișinău?

Spuneți la revedere durerii de cap de a vă vinde mașina în mod privat. Serviciul nostru de vânzare și schimb de mașini vă oferă o modalitate ușoară și convenabilă de a vă moderniza mașina. Ne ocupăm de toate detaliile pentru ca procesul să fie ușor și plăcut pentru dvs. Experimentați simplitatea unui schimb de mașini cu noi! Completați formularul de schimb și primiți o invitație pentru o evaluare auto în viitorul apropiat!

trade-in

Schimb mașină veche pe una nouă
Introdu datele mașinii tale și atașează poza ei sau indică linkul de pe 999.md dacă deja ai postat-o pe internet.
Marcă/ Model *
Cutia de viteze
Combustibil
Anul
Prețul dorit € *
Link pe 999.md
Imagine (max. 1Mb)
Completează formularul și așteaptă apelul nostru
Prenumele *
Numărul de telefon *
icon icon icon icon