image
Oricare automobil în leasing.
Rapid. Sigur. Doar cu buletin

Leasing auto

Bine ați venit pe site-ul Cipauto, o companie de vânzări de autovehicule care oferă și servicii de leasing auto! Căutați o variantă ușoară de a cumpăra o mașină fără a cheltui mulți bani? Ați găsit-o! Leasingul auto - este ceea ce aveți nevoie! Mai jos, vom evidenția avantajele leasing-ului față de achiziția tradițională de mașini și vom explica de ce leasing-ul auto este mai bun decât o achiziție tradițională.

De ce este leasing-ul auto cea mai bună opțiune?

Leasing-ul auto oferă o serie de beneficii care îl fac o opțiune atractivă pentru șoferii experimentați. În loc să faceți un avans semnificativ pentru achiziționarea unei mașini, leasing-ul vă permite să vă bucurați de toate avantajele de a conduce o mașină nouă, fără povara financiară pe termen lung. Iată câteva dintre avantajele leasing-ului auto:

  • Plăți lunare mai mici. Cu leasingul auto, va trebui să dați rate lunare semnificativ mai mici în comparație cu un împrumut.
  • Acces la mașini noi de înaltă calitate. Leasing-ul vă oferă posibilitatea de a conduce cele mai noi modele cu caracteristici avansate la o rată redusă. 
  • Flexibilitate și confort. Leasing-ul auto vă oferă flexibilitatea de a alege o mașină. Deoarece leasing-ul auto vine la o rată redusă, ai mult mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de alegerea unui vehicul!

Cum funcționează leasing-ul auto?

Leasing-ul auto în Chișinău este o modalitate ușoară și eficientă, din punct de vedere al costurilor, de a vă urca la volanul unei mașini noi, fără angajamentul de a o cumpăra. Iată cum funcționează:

  1. Pe site-ul nostru, alegeți o mașină care corespunde preferințelor și nevoilor dvs. După ce ați făcut alegerea, experții noștri vă vor ajuta să întocmiți un contract de leasing.
  2. Termen de împrumut. În timpul procesului de încheiere a contractului, veți stabili durata împrumutului, care variază de obicei între 24 și 60 de luni. 
  3. Costurile inițiale. Spre deosebire de o achiziție tradițională, leasingul unei mașini necesită, de obicei, o cheltuială inițială mai mică. Va trebui să efectuați un avans pentru prima lună, precum și taxe și impozite guvernamentale la începutul termenului.
  4. Plăți lunare. De-a lungul perioadei de rambursare, veți face plăți lunare regulate, așa cum este prevăzut în contract. Merită menționat faptul că aceste plăți sunt mai mici decât în cazul unui împrumut.

Leasing auto în Chișinău - doar Cipauto!

Scopul nostru este de a face leasing-ul auto accesibil pentru toată lumea. De aceea, vom negocia condițiile de leasing pentru a crea un plan de împrumut care se potrivește nevoilor dvs. financiare.

Suntem mândri să oferim o gamă extinsă de vehicule de calitate superioară de la producători de top. Găsiți vehiculul perfect care se potrivește preferințelor, bugetului și stilului dvs. de condus.

Echipa noastră de experți se angajează să ofere servicii de neegalat pentru clienți. Din momentul în care intrați în reprezentanța noastră și până la încheierea împrumutului, vă vom ajuta la fiecare pas.

Aveți întrebări sau nelămuriri? Echipa noastră de servicii pentru clienți este întotdeauna disponibilă pentru a vă oferi asistență promptă.

Prețuim timpul dumneavoastră, iar procesul nostru simplificat de aplicare și aprobare vă asigură că vă puteți pune mașina pe drum cât mai repede posibil!

Vă recomandăm să vă familiarizați cu serviciul Trade In - o altă modalitate alternativă de a cumpăra o mașină nouă sau uzată. Desigur, totul este foarte individual, dar a avea de ales și a consulta un specialist competent vă va permite să vă stabiliți cea mai bună opțiune.

Ne puteți suna oricând la ☎️️ +373 682 00 702 sau lăsați o cerere pe site și vă vom contacta!

Calculator achitare lunară
Datele de finanțare sunt calculate cu aproximație și pot varia în functie de partenerul financiar ales.
Preț € *
Prima rata
50%
18 000,00 €
Luni
30
Achitarea lunară:
Completează formularul și așteaptă apelul nostru
Prenumele *
Numărul de telefon *
icon icon icon icon