image
Comanda o mașină direct din Europa
Mașină dorită direct de la partenerii
noștri de incredere din Europa

Mașină la comandă

La Cipauto, vă oferim o experiență de cumpărare a unei mașini fără probleme prin serviciul "Auto la comandă". În calitate de companie lider în domeniul vânzărilor de mașini în Moldova, oferim servicii de import internațional de mașini. Cu noi puteți cumpăra o mașină în consignație din Europa. 

De ce să cumpărați o mașină la comandă de la Cipauto?

La Cipauto înțelegem că găsirea și cumpărarea unei anumite mașini poate fi o sarcină descurajantă. Serviciul nostru de autoturisme la comandă elimină această limitare, oferindu-vă acces la o listă uriașă de mașini din diferite țări. 

Noi ne ocupăm de toate actele complicate, de logistică și de reglementările internaționale. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la astfel de mici detalii!

De ce să comanzi o mașină pe site-ul Cipauto?

Iată câteva dintre avantajele de a comanda o mașină de la compania noastră:

  1. Răsfoiți inventarul nostru extins Inventarul nostru extins prezintă o selecție diversă de mașini noi și mașini second-hand de înaltă calitate. 
  2. Alegeți mașina visurilor dumneavoastră. Pentru a vă ajuta să luați o decizie în cunoștință de cauză, vă oferim descrieri și specificații complete ale vehiculelor. 
  3. Prețuri competitive și costuri transparente. Ne propunem să vă oferim o defalcare clară a costurilor, inclusiv a costurilor de livrare și de import, astfel încât să puteți face o alegere în cunoștință de cauză.
  4. Ajutor din partea personalului nostru avizat. Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să rezolvați micile detalii. Fie că aveți întrebări specifice sau aveți nevoie de îndrumare, vom răspunde intereselor dumneavoastră.
  5. Proces de import auto fără probleme. Ne ocupăm de toate actele necesare, de vămuire și de transport, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă relaxați în timp ce noi ne ocupăm de logistică.
  6. Transport sigur și fiabil. Vehiculul dvs. va fi livrat folosind metode sigure și securizate, asigurându-vă că îl veți primi în stare perfectă.
  7. Termene aproximative de livrare. Echipa noastră vă va oferi un termen de livrare estimativ, ținându-vă la curent pe tot parcursul procesului de livrare.
  8. Opțiuni de plată:
  • Pentru a face ca mașina visurilor dumneavoastră să fie mai accesibilă, vă oferim o varietate de opțiuni de cumpărare, inclusiv leasing auto. 
  • Dacă aveți o mașină pe care doriți să o înlocuiți, vă oferim și opțiuni de schimb.

Cipauto te ajută să cumperi o mașină de vânzare!

La Cipauto veți beneficia de servicii excelente. 

Echipa noastră de asistență dedicată este întotdeauna disponibilă pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le aveți.

Înțelegem importanța unei comunicări clare, mai ales atunci când avem de-a face cu clienți internaționali. 

Echipa noastră de asistență vorbește mai multe limbi, astfel încât barierele lingvistice nu vor fi niciodată o problemă! 

Apreciem timpul dvs. și ne străduim să vă ținem la curent cu fiecare pas.

Vă recomandăm să vă familiarizați cu serviciul Trade In - o altă modalitate alternativă de a cumpăra o mașină nouă sau uzată. Desigur, totul este foarte individual, dar a avea de ales și a consulta un specialist competent vă va permite să vă stabiliți cea mai bună opțiune.

Ne puteți suna oricând la ☎️️ +373 682 00 702 sau lăsați o cerere pe site și vă vom contacta!

Completează formularul și așteaptă apelul nostru
Prenumele *
Numărul de telefon *
Mesajul *
icon icon icon icon