Termeni și condiții

Vă rugăm să citiți, cu atenție, acești termeni și condiții înainte de a utiliza website-ul nostru, CipAuto. Utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să acceptați acești termeni și condiții în întregime. 

Utilizarea site-ului:
Site-ul CipAuto este destinat utilizării personale și non-comerciale. Nu aveți dreptul să copiați, distribuiți, modificați, să vindeți sau să exploatați în orice alt mod conținutul acestui site fără acordul nostru scris prealabil.

Drepturile de proprietate intelectuală:
Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezentate pe acest site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, mărci comerciale și design, sunt deținute de CipAuto sau de titularii săi legitimi. Nicio parte din conținutul acestui site nu poate fi reprodusă, copiată, distribuită, transmisă, expusă sau vândută fără permisiunea noastră prealabilă scrisă.

Informații și acuratețea acestora:
Facem eforturi constante pentru a asigura corectitudinea și actualitatea informațiilor prezentate pe site-ul nostru. Cu toate acestea, nu ne asumăm nicio răspundere pentru eventuale erori, omisiuni sau inexactități în conținut. Utilizarea informațiilor de pe acest site se face pe propria răspundere.

Limitarea răspunderii:
CipAuto nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe, indirecte, accidentale, speciale sau consecințiale rezultate din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza acest site. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sau suspenda funcționarea site-ului, fără notificare prealabilă.

Legături către site-uri terțe:
CipAuto poate conține legături către site-uri terțe, care nu sunt sub controlul nostru. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile site-urilor terțe. Accesând aceste link-uri, o faceți pe propria răspundere.

Modificări ale termenilor și condițiilor:
Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificare va intra în vigoare imediat după publicarea pe acest site. Prin continuarea utilizării site-ului după astfel de modificări, sunteți de acord să acceptați noile termeni și condiții.

Dispoziții finale:
Dacă oricare dintre prevederile acestor termeni și condiții este considerată nevalidă sau inaplicabilă, celelalte prevederi vor rămâne în vigoare și vor produce efecte pe deplin.

Acești Termeni și Condiții reprezintă înțelegerea completă între dumneavoastră și CipAuto cu privire la utilizarea acestui site și suplinesc orice înțelegere anterioară, orală sau scrisă, în acest sens. Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni, vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii de Contact disponibilă pe site-ul nostru.

Mulțumim pentru vizita pe site-ul CipAuto și sperăm să aveți o experiență plăcută!

icon icon icon icon